Pretraži

„JEDNO DRUGOM SMO NAJVEĆA PODRŠKA“: Stefan progovorio o slaganju sa rođenom sestrom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Oni su najpre istakli da su u detinjstvu bili i te kako nestašni, a potom otkrili i kakvu situaciju su napravili kada su bili mlađi.



Desilo se to da smo jednom, kada smo ostali sami kod kuće, otvorili prozor i terasu i pobacali sve stvari, od voća do jastuka. Tad sam dobio možda i naveće batine u životu – ispričao je Stefan kroz smeh.

Takođe, oni su za naše kamere otkrili i da se ranije nisu slagali najbolje, a ne kriju i da jedno drugo najviše mogu da iznerviraju.

Definitivno. Nekako sam zaljučio kroz odrastanje i život da osoba koja uspe do te mere da me iznervira, da je to osoba koju ustvari najviše volim. Uvek je imala taj neki pokretač i petlju da me do kraja iznervira, ali to je normalno – rekao ej Stefan i dodao da i pored toga oni se podržavaju, posebno kako je počeo IDJShow.

Iako smo se pre dosta svađali, kroz ceo šou sam kačila storije na Instagramu, ne znam da li je imao veću podršku od mene – rekla je Sofija, a Stefan se nadovezao:

Ponekad sma mislio da ona drži neki moj fan page. Bila je tu za mene uvek, najviše kroz šou, tu je za mene i ja sam tu za nju – zaključio je mladi izvođač.

Šta su Stefan i Sofija rekli o deljenju tani, svađama, tračarenju i tome da će se njegova sestra prijaviti za drugu sezonu IDJShow-a saznajte u novom izdanju emisije "Quiz":

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz