Pretraži

„JEDINO JE MILAN MOJIH GODINA“: Dara Bubamara priznala da je privlače mlađi muškarci

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ darabubamara_official

Dara iz braka sa Milanom Kesićem ima sina Konstantina, za koga kaže da je njen najveći uspeh u životu:



Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Jako sam dobro organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je sa tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada sa njima, uživa – kaže pevačica, pa dodaje da sa bivšim i dalje odlično komunicira.

Photo: Instagram/darabubamara_official

Photo: Instagram/darabubamara_official

 

  • Milan i ja jako lepo funkcionišemo, on mi je najveći prijatelj, i ja njemu. Ne znam ni zašto smo se razvodili kad tako lepo živimo. Njegovi roditelji su me obožavali, kao što su i moji njega. Prošle godine imali smo tragedije. Preminuo je moj otac, a Milanu i otac i majka. Ipak, u tom bolu smo bili zajedno. I živimo za našu porodicu, ona nam je sve – ističe Dara.

Na pitanje kakvi je muškarci najviše privlače – vršnjaci, stariji, mlađi, pevačica je iznenadila odgovorom:

Milan je jedini muškarac koji je moje godište. Svi ostali sa kojima sam bila su mnogo mlađi, zato što sam i ja poslednjih godina po energiji veoma mlada. Ipak, nikada se nisam odlučila da se ponovo udam i rađam. Bilo je tu ljubavi, ali su mi Kosta i Milan uvek na prvom mestu. Čim vidim da je veza postala preozbiljna, ja pobegnem – rekla je Dara za Pink.rs.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz