Pretraži

,,JEDINI NAČIN DA JA BUDEM DOBRO“: Luna otkrila da li ulazi u rijaliti

Showbiz
0
Photo:IDJTV

Kako je počelo da se priča i piše o ulasku Lune Đogani u rijaliti, ona je odlučila da progovori na tu temu, kako bi je konačno zatvorila. 

Naime, ona je snimila kratak video u kome se obratila svima i objansila da prvo nije želela da demnatuje naslove o njenom ulasku u rijaliti, ali kada je videla da se to sve više i više priča i piše i da ljudi počinju da veruju u to, ona je odlučila da se oglasi ovim putem. 

  • Ja hoću da demantujem, jer ne želim da imam više bilo kakve veze sa rijaliti programom. Rijaliti je moja prošlost, ja sam tamo bila 3 godine, smatram da nema potrebe da se piše da ću ja ući, pogotovo sa mojom bebom. Ne želim da bilo ko misli da ću uopšte razmišljati o tome ikada više, a kamoli pristati i ući.


Ona se osvrnula i na njen trenutni život, kojim je prezadovoljna i srećna, te nema potrebe za ulaskom u rijaliti. 

  • Moj život je trenutno onakav kakav sam uvek želela da bude. Srećna sam, apsolutno mi sve ide i posao i privatan život i ja sam super i smatram da sam u rijaliti ulazila samo kada stvarno nisam bila dobro, kada sam jednostavno morala da uđem. To je bio jedini moj način da ja budem dobro i da sebe nekako izvučem iz nekih rupa u koje sam upala, a sada nemam apsolutno ni jedna razlog zbog kojeg bih ušla u rijaliti. Ispunjena sam maksimalno. 

Ona je demantovala priče u vezi sa ulaskom u rijaliti i stavila tačku na nagađanaj o istom. 

  • Želim da znate da nikada, nikada više neću ući bilo gde i da ćete me jedino gledati na našem kanalu, na Instagramu, na televiziji, neki intervjui, ali više od mene rijaliti nećete videti. Smatram da sam ja završila što se tiče toga i stavrno bih želela, da taj život bude moja prošlost – zaključila je Luna. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz