Pretraži

„JEDEM KAO BEBA“: Darko Lazić smršao 109 kilograma, ovo je njegov režim ishrane

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Zbog viška kilograma ugrozio je i zdravlje, pa je zbog toga rešio da se pre godinu i po dana podvrgne operaciji smanjenja želuca, nakon čega je uspeo da smrša čak 109 kilograma.

U tome mu je mnogo pomogao način ishrane koji praktikuje, a koji podrazumeva da može da konzumira sve, ali u malim količinama.



– Išao sam na operaciju želuca i izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan – kazao je on i dodao da se starih navika nije odrekao:

  • Kad odem u restoran naručujem kao ranije. Volim da bude šareno, jer mi je lepo za oči i onda stanem i kažem: „Jedite oči" – rekao je Darko kroz smeh u jednoj emisiji.

Darko danas ima liniju manekena, mnogi tvrde da Lazić nikad bolje nije izgledao, pa mu je čak i voditeljka te emisije uputila kompliment na račun izgleda, na šta je on rekao:

– Evo i ja da doživim da mi neko kaže da sam zgodan, ceo život sam bio buca – kazao je pevač.

Podsećamo, Darko je nedavno verio svoju devojku Barbaru Bobak, a par, kako su ranije rekli, već imaju plan kako će njihova svadba izgledati.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz