Pretraži

„JEDAN FUDBALER MI JE ZAPAO ZA OKO“: Mladenovićeva priznala da je zaljubljena

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandra_mladenovic_

Naime, ona je tokom ove godine uplovila u vezu sa kolegom Isakom Šabanovićem, međutim, nakon samo nekoliko meseci par je rešio da stavi tačku na njihov odnos. 



S obzirom na to da nisu ostali u dobrim odnosima nakon raskida, ona je priznala da se razočarala u ljubav, ali da isto tako ne gubi nadu kada je u pitanju "onaj pravi".

Aleksandra je napomenula da je spremna da se skrasi, ako naiđe onaj pravi.

  • Kakav ludi kamen, kad mi bog pošalje pravog muškarca onda ću da se skrasim i smirim. Do tada vredno radim na novim pesmama, muškarca nema ni na vidiku. Kao i svaka ženska osoba od princa dobijem na kraju konja – ispričala je Aleksandra.

  • Dosta kolega mi piše. Ljubavne poruke, komplimenti… Nisam toliko glupa da ne mogu da provalim o čemu se radi. Volim i mlađe i starije, nema tu kod mene biranja. Ali više volim mlađe – ističe pevačica.

  • Ima jedan fudbaler koji mi je zapao za oko. U reprezentaciji je, nije neka liža liga. Samo mi je simpatičan. Nemam nikakav kontakt. Sretnemo se često na privatnim veseljima, ali se ne pratimo na Instagramu. Verovatno i ne zna da mi je on simpatičan. Nije u pitanju Dušan Vlahović, on mi se ne dopada – zaključuje Aleksandra Mladenović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz