Pretraži

JAVNO PRIZNANJE: Kanje moli Kim da se pomire!? (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Fast Company

Kim Kardašijan nedavno je uslikana sa novim dečkom, komičarem Pitom Dejvsom, a čini se da njen bivši suprug Kanje Vest želi da se vrati kući i pomiri se sa njom.

Iako se nakon razvoda nisu medijski puno oglašavali, već je svako krenuo svojim putem, te je Kanje objavio i svoj album "Donda", on je nedavno u Los Anđelu održao govor i tom prilikom progovorio o svojoj bivšoj supruzi.

– Bog želi da vidite da za sve može da se iskupi. U svim ovim vezama, pravili smo greške. Ja sam pravio greške. Javno sam radio stvari koje nisu prikladne za supruga, ali danas sam ovde kako bih promenio tu priču. Ako neprijatelji mogu da razdvoje "Kimye", milioni drugih porodica će da vide da je ok ako se razdvoje… Ali kada Bog, koji je već pobedio i dalje će da pobeđuje, opet spoji "Kimye", milioni porodica će time da budu nadahnuti i videće da mogu da prevaziđu razdvojenost, traumu koju đavo koristi kako bi držao ljude u očaju dok drugi ljudi gaze beskućnike dok idu u Gučijevu prodavnicu istakao je on.



Međutim, on svojim potezima ne prestaje da iznenađuje, pa nakon što je Kim uplovila u novu ljubavnu romansu on je želeo još više da joj se približi.

– Moram da budem uz svoju decu najviše što mogu. Kada sam otišao iz kuće, kupio sam kuću pored. Činim sve kako bih bio blizu. Želim da to izrazim na najprimereniji način, ali moram da se vratim kući –rekao je Kanje za strane medije.

Takođe, on sada koristi njihove stare zajedničke fotografije koje objavljuje na svom Instagram profilu, a Kim još uvek na ovo nije reagovala.

Photo: Instagram/kanyewest

Photo: Instagram/kanyewest

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz