Pretraži

JAVNO PRIZNALA DA JU JE VARAO: Pamelin bivši odgovorio glumici na optužbe i uvrede na neočekivan način (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/van der neffe

Popularna glumica Pamela Anderson objavila je da je raskinula dvogodišnju vezu sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem i otkrila da ju je varao, a sada je on njoj odgovorio na društvenim mrežama.

——————– Sponsored ——————–

Glumica ga je na Instagramu nazvala lažovom, čudovištem, narcisom i sociopatom, a on nije želeo da joj ostane dužan. Adil Rami koji je 18 godina mlađi od Pamele napisao je svoju verziju priče.

– Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu da ovladaju čovekom i da preuveličaju stvari. Pamela je kompletna osoba, koju duboko poštujem, osoba sa uverenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvek iskrena. To je ono što želim da pamtim. Mislim da ne bi trebalo da otkrivamo svoju intimnost i prošlost koja se tiče samo nas – objasnio je Adil i dodao:  • Međutim, u ovom trenutku želim da objasnim nešto. Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen tome da sačuvam trajni odnos sa svojom decom i njihovom majkom Sidoni koju duboko poštujem. To je trebalo da bude transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostaću veran svojim vrednostima i uverenjima koja su moja, i koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruženju "Solidarte femmees", koja je uvek tako jaka. Ponosan sam što sam učestvovao u njihovoj velikoj i lepoj kampanji koja je pokazala izuzetan rad udruženja i njenih članova. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povređen sam. Nadam se da razumete i poštujete to – zaključio je fudbaler u ispod fotografije sa Pamelom Anderson.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz