Pretraži

Javno ponizila oca: O postupku ćerke poznatog glumca bruje svi mediji, odrekla se njegovog prezimena preko novina

Showbiz
1
bred pit
Foto: MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, Šajlo, nedavno je podnela zahtev za izbacivanje očevog prezimena Pit iz svog imena, a način na koji je to uradila je šokirao javnost.

Ona je podnela zahtev za promenu imena 27. maja, na svoj 18. rođendan, a to je ubrzo nakon toga javno objavljeno u pravnom saopštenju u Los Anđeles Tajmsu, što je mnoge iznenadilo, te su je fanovi poznatog glumca optužili da je ovo uradila kako bi potpuno ponizila svog oca.

U novoj izjavi, Šajlin advokat, Piter Levin, govorio je o njenoj “značajnoj odluci” i otkrio zašto je došlo do ovog postupka.

“Mediji bi trebalo da budu pažljiviji u svom izveštavanju,” rekao je Levin, “posebno kada izveštavaju o mladoj osobi koja je donela nezavisnu i značajnu odluku nakon bolnih događaja, i samo sledi pravni proces.”

Objašnjavajući ovaj proces dalje, rekao je: “Šajlo Džoli nije dala nikakav ‘oglas’ kojim bi najavila promenu imena, i svako izveštavanje u tom smislu je netačno. Kao Šajlin advokat, u obavezi sam da objavim pravno saopštenje jer zakon u Kaliforniji to zahteva od svakoga ko želi da promeni svoje ime. To pravno saopštenje je objavljeno u Los Anđeles Tajmsu, kao što je zakonom predviđeno.”

Ova izjava poklapa se sa nedavnim tvrdnjama pravnog stručnjaka, koji je između ostalog istakao da Šajlo nije mogla da izbegne ovu proceduru.

“Ona mora podneti formalni zahtev sudu za promenu imena,” rekao je advokat za porodično pravo iz Kalifornije, Dejvid Glas, za Pipl. “I mora objaviti oglas četiri nedelje zaredom pre nego što se zakaže ročište, uz to da obavesti oba roditelja pismeno.”

anđelina džoli, navike
Foto: Massimo Valicchia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Javna objava užasno je rastužila i osramotila Brada, koji ne skriva koliko mu je teško zbog ćerkine odluke.
Pored Šajlo, prezime svog oca ne nose ni druga njegova deca, Vivijan, Zahara i Medoks, iako njih troje nisu zvanično pokrenuli proceduru za izbacivanje prezimena Pit.

Izvor blizak glumcu ranije je rekao da je odluka ćerke jednog od nekada najpopularnijeg holivudskog para još jedan pokazatelj Bredu da je ‘izgubio’ svoju decu.

„Svestan je i veoma uznemiren zbog ove odluke. Nikada nije bio srećniji nego kad se ona rodila. Oduvek je želeo ćerku“, tvrdi izvor.

Komentari (1)

  1. Kakva majka, takva ćerka.
    Anđelina Džoli se odrekla svog oca glumca Džona Vojta, tako i decu vaspitala….nije ništa čudno što je Anđelinina ćerka isto postupila sa svojim ocem…kućno vaspitanje, prenosi se na nove generacije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz