Pretraži

JAVNO POKAZAO LJUBAV PREMA SUPRUZI: Vujadin Savić otkrio koliko je zaljubljen u Mirku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/savicvujadin

Iako je njihov odnos stalno na meti komentara, Mirka je više puta izjavljivala da je to isključivo njihova privatna stvar, te da ne razume potrebu ljudi da se mešaju.Na mrežama se često mogu pročitati komentari da glumica zaslužuje bolje i da je suprug ne ceni dovoljno.

Ipak, pre nekoliko meseci Vujadin je odlučio da javno pokaže ljubav prema supruzi, te je istetovirao njen lik na grudima.

Kada je to prvi put otkriveno, Mirka je priznala da je bila šokirana i da nije verovala.

Ja sam neko ko nema tetovažu i nekako nisam nikad razmišljala šta bih ja istetovirala i šta bih volela da neko za mene istetovira jer ne razmišljam u tom smeru, a tetovaže su toliko prisutne u današnje vreme, gde god da izađete na ulicu, svi su istetovirani tako da i kad neko uradi tetovažu ne primećujem toliko. Njemu ovo nije prva tetovaža, već ima nekoliko tetovaži, tako da ja sam uvek govorila tvoje telo ti odlučuješ da li ćeš se tetovirati ili ne, ti odlučuješ da li ćeš se tetovirati, ti tetoviraš šta je tebi bitno i značajno jer je to na tvom telu i ti ćeš to ceo život nositi. Kada mi je to rekao mislila sam da se šali, jer voli često da se šali na moj račun i onda kada mi je pokazao da je to stvarno tako, iznenadila sam se, naravno da mi je drago što je želeo takav znak ljubavi pokaže i što se potrudio da mi se i slika dopadne – rekla je tada Mirka za Telegraf TV.

Sada je Vujadin ponovo pokazao tetovažu. On je okačio sliku iz Dubaija, na kojoj se jasno vidi Mirkin lik na njegovim grudima, čime je potvrdio da je njihov odnos u redu, te da gaji veliku ljubav prema nevenčanoj supruzi.

Foto: Instagram printscreen/savicvujadin

Foto: Instagram printscreen/savicvujadin

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz