Pretraži

JAVNO JE PODRŽALA: Elena Kitić oduševljena nastupom ove takmičarke u IDJShow-u (FOTO)

News
0
Photo: Instagram/elenakitic

Naime, Elena je na svom Instagram profilu, u okviru opcije story, podelila isečak iz prethodne epizode IDJShow-a i tako stavila do znanja da redovno prati našu emisiju.Njoj je, sudeći prema toj objavi, za oko zapao nastup Marine Cvetković Mahrine, koja je u nedelju pred žiri izašla upravo sa Eleninom pesmom "Fobije". Pored raskošnog glasa, celokupnom utiscu zasigurno je doprinela i Marinina neobična bela kombinacija u kojoj je izašla na binu.

Screenshot: Instagram/elenakitic

Screenshot: Instagram/elenakitic

 

Uz postavljeni video, Kitićeva je postavila i emotikone srca aludirajući na to da je veoma zadovoljna kako se Mahrina snašla u ovom izazovu.

Inače, Cvetkovićeva je nakon izvedbe pesme dobila gromoglasan aplauz publike, a mnogi su komentarisali da je ovo jedan od njenih najboljih nastupa.

 Ima samopouzdanja i to nije neopravdano. Ima razloga za to. Ovo je najbolji nastup do sada. Prošli put sam te kritikovao, ali sada si izvanredna. Ti si došla sa određenom vrstom slave, što te je i možda malo gušilo. Sada si išla na sve ili ništa i bila si stvarno dobra – poručio je Relja i dodao da mu je drago što je Mahrina skupila hrabrost i pokazala šta zna.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News