Pretraži

„JAKO SAM TANKA SA POSTAVLJANJEM GRANICA“: Konstrakta progovorila o majčinstvu, pa otkrila da li će pratiti ovogodišnju Evroviziju

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

Kao što je već poznato, pevačica je u braku sa Milanom Đurićem i majka je dvoje dece, a u emotivnoj ispovesti progovorila je o roditeljstvu.



  • Moja deca sada ulaze u period puberteta. Vreme će pokazati šta sam uradila sa mojim pristupom. Oduvek ih posmatram i tretiram sa poštovanjem, uvažavam sve njihove potrebe. Što se tiče postavljanja granica, tu sam jako tanka. Uvek idem na to da su oni sposobni da razumeju kada sa njima sedneš i objasniš im zašto je nešto okej, a nešto ne – priča Ana i dodaje:

  • Ostane krevet raspremljen pet dana, svuda su knjige, čarape, farmerke. Verujem da nismo jedini u toj situaciji sa tinejdžerima. Teško je izvesti psa, i na kraju ga ja izvedem. Nisam tu nešto postigla, ali imam još neko vreme valjda da ih uteram u tu neku odgovornost prema njihovoj okolini.

Konstrakta je, takođe, otkrila i da će obavezno pratiti ove godine "Pesmu za Evroviziju"” kao i Evroviziju, koja će se održati u Liverpulu.

  • Moram da kažem, ranije nisam pratila. To je za mene bilo usput, ako stignem i ako smo svi slobodni te večeri pa sednemo ispred TV-a i odgledamo. Sada, kada sam ušla u strukturu i sve to, postaje mi zanimljivo tako da ću ispratiti – rekla je Konstarkta za "Blic".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz