Pretraži

JAKO JE TEŠKO… Marina Visković priznala da nikada neće preboleti raskid (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Obožavaoci su se najviše interesovali za Marinin emotivni život, jer do sada nije previše govorila na tu temu. Jedan od njih ju je upitao kako je uspela da preboli raskid.

Viskovićeva je priznala da nije bila spremna da priča o raskidu, jer je bilo sveže. S obzirom na to da je prošlo neko vreme od toga, ona je rešila da otvori dušu.

– Ja bih podelila svoje iskustvo da je jako teško i za mene bukvalno najteži period pošto sam ja mnogo emotivna. Stresan mi je bio jako period, teško sam prebolela, stvarno teško – rekla je Marina i dodala:



Ne znam da li ću ikada preboleti pošto sam bila u dugoj i ozbiljnoj vezi, u nekim mladim godinama, gde sam se ja formirala. To će uvek biti deo mene i ja sam ponosna na to.

Marina je zaključila da je veoma jaka osoba, ali da se dešava da "padne" na sitnicama.

– Rasplačem se veoma lako – rekla je pevačica.

Pogledajte emisiju "One on one" u kojoj je Marina odgovorila fanovima na pitanja: "Koje je najveće razočarenje koje je doživela u prijateljstvu i ljubavi?", "Šta bi bila da nije pevačica?", "Kako sebe vidi za 10 godina?", "Da li planira ozbiljnije da se posveti modi?" i "Da li je zadovoljna uspehom pesme "Napolje"?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz