Pretraži

Jahta, sunce i nestvaran pogled na more: Supruga našeg košarkaša pokazala u kakvom luksuzu uživaju, pa fotkama u kupaćem zapalila mreže (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/minamilutinovic

Popularna manekenka i supruga našeg košarkaša Nemanje Nedovića, Mina Milutinović, podelila je trenutke sa luksuznog putovanja na kom uživaju sa svojom naslednicom.

Manekenka Mina Milutinović je od 2020. godine u braku sa našim košarkašem Nemanjom Nedovićem, a kao kruna njihove dugogodišnje veze, prošle godine je došla njihova ćerka Talija. Pre nešto više od mesec dana oni su proslavili ćerkin prvi rođendan, a sada su manekenka i košarkaš odlučili da sa svojom naslednicom odu na jedno zanimljivo putovanje.

Naime, Mina već nekoliko dana sa fanovima deli fotografije i snimke sa putovanja na koje se uputila, a sada je objavila nekoliko fotografija sa raskošne jahte koje im već nekoliko dana predstavlja glavno prevozno sredstvo na putovanju. I premda fotografije tirkiznog mora oduševljavaju, jedan posebna fotografija je naročito privukla pažnju pratilaca.

Naime, ona je snimila sebe kako pozira u jednodelnom belom kupaćem kostimu koji je savršeno istakao njenu figuru na kojoj bi joj pozavidele mnoge devojke.

Podsetimo se, pre svega nekoliko dana Mina i Nemanja obeležili su jedan važan datum za njihovu porodicu. Naime, oni su proslavili košarkašev 33. rođendan, a tom prilikom mu je supruga uputila emotivnu poruku.

„Srećan rođendan mojoj omiljenoj osobi. Imaš najbolje srce i srećne smo i blagoslovene što te imamo u životu. Najbolji tata i muž. Volimo te beskonačno“, napisala je manekenka tom prilikom.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz