Pretraži

,,JA SE POZIVA NE PLAŠIM“: Ivana Aleksić ekskluzivno za IDJTV o susretu sa Sha (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Ivana Aleksić juče je otvorila frizerski salon na novoj lokaciji na Vračaru, što ide u prilog činjenici da je definitvno stavila tačku na odnos sa Sha i okrenula novi list. 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Ekskluzivno za IDJTV kamere, Ivana je govorila o aktuelnim temama i samom odnosu nje i njenog, sada već bivšeg, supruga Nenada.

S obzirom na to da se u javnosti dosta spekuliše o tome da li će se videti sa Nenadom kada on izađe iz rijalitija, Ivana je prvi put za javnost iskreno govorila o tome.

  • Imali smo prilike da se vidimo na sudu, produkcija je to dozvolila, ali on nije želeo, mogli smo tada sve da rešimo, ali eto. Što se mene tiče ja se poziva ne plašim, jer sam odavno stavila i zakonski i emotivno tačku na naš odnos – rekla je Ivana. 

Sudeći po njenom osmehu na licu može se reći da je zadovoljna i srećna što je krenula napred, ostavivši iza sebe ružan period koji je preživela, kada ju je Nenad javno prevario sa Tarom Simov. 

Podsetimo, Nenad Aleksić poslednjih dana se javno kaje i traži oproštaj od Ivane, čak se izvinio i Vladimiru Tomoviću, a koji je to poslednji strah koji je podelio sa širokim auditorijumom možete pročitati ovde

Kako izgleda njen novi salon možete videti u nastavku: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz