Pretraži

„JA SE NE ZABAVLJAM“: Saša Kovačević progovorio o svojoj vezi, a evo šta misli o braku

Showbiz
0
Photo: Instagram/sashakovacevic

Saša Kovačević je postao popularan još prvog trenutka kada se pojavio na javnoj sceni, a od tada je njegov privatni život zanimao veći deo ženske populacije.



Iako je poznat po dugim vezama, on sada već godinama uživa u ljubavi sa misicom Zoranom Tasovac, a mnoge je zanimalo i kada će da se ženi, s obzirom na to da uskoro puni 38 godina.

– Nisam ja neženja, ja sam oženjen čovek, meni papiri nisu uopšte bitni, ja se ne zabavljam to je evidentno. Sa svojom lepšom polovinom ne idem u bioskop i da grickam kokice, mi živimo skoro šest godina zajedno, tako da ja to ne bih to svrstavao u zabavljanje. Ne bežim od toga, ali mi je bukvalno isto – rekao je on, prenosi Blic.

On i Zorana su jedan jako skladan par, a kako je Saša istakao, ona je od početka prihvatila njegov tempo života i posao koji nije nimalo lak.

– Mislim da je teško zabavljati se sa nekim ko je deo šou biznisa, ali na svu sreću ja nemam tih problema sa svojom dragom. Ona razume prirodu mog posla i od samog starta to funkcioniše kako treba – zaključio je pevač.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz