Pretraži

JA SAM ZVEZDETINA, A VI STE… Hrvatska voditeljka nazvala Karleušu cajkom, pevačica joj brutalno odgovorila (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Bivša HRT-ova voditeljka i urednica Hloverka Novak Srzić izvređala je na Fejsbuku pop divu Jelenu Karleušu koja je nastupala u noćnom klubu u Makarskoj, a pevačica joj nije ostala dužna.

——————– Sponsored ——————–

Voditeljki je toliko zasmetala muzika koja se čula iz jednog noćnog kluba da je rešila da svoje nezadovoljstvo podeli sa prijateljima na društvenim mrežama.

– Dragi prijatelji, nastojim da podelim na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, ali večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se da napravimo odličan program za Makarsko kulturno leto, od operete do opere, koncerata klasične muzike, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mesec dana po profit u grad u "Petar Pan" dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i "obeležiti" naš grad… – napisala je ona.

Nakon tog statusa, Hloverka Novak Srzić je za "Večernji list" govorila o popularnoj muzici, a onda je Karleušu nazvala cajkom.

  • Kad je Karleuša ili neka druga cajka, onda celi grad odjekuje – izjavila je voditeljka i dodala:

  • Cajke su, nažalost, prodrle i do nas. Žao mi je kad vidim da mladost odlazi na takvu vrstu muzičkog treša. Mislim da je uzrok tome i taj što hrvatska muzika nije dovoljno zastupljena u medijima pa se mladi okreću stranoj.

Jelena Karleuša je saznala šta je o njoj rekla hrvatska voditeljka, pa joj je oštro odgovorila na Instagram-storiju.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

– Čitam da se neka starija gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup, nazivajući me "cajkom". Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Valjda je vreme "gospođo" da se manete fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te da se malo edukujete ko sam ja! Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, bruji ceo svet. Ne zato što sam "cajka" već zato što sam zvezdetina koju vole milioni i van granica Balkana, a vi… vi ste "gospođo" jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što sve vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne! Manite se mržnje i politike jer ste dokučili sa tim "i Bogu i narodu"! Mlade ljude zaole za to, samo se još vi u vašoj staroj glavi delite na "Nemce, Partizane, Četnike, Ustaše" itd. I da, hvala Makarskoj na divnom druženju! – napisala je Karleuša.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz