Pretraži

„JA SAM VEĆ POBEDIO“: Džordži iskreno o IDJShow-u, očekivanjima i „ostvarenju svog sna“

News
0
Photo: IDJTV

Njegovi nastupi izazvali su veliku prašinu na mrežama, a publiku, i to posebno pripadnice lepšeg pola, Ćulafić je osvojio svojim izgledom i šarmom, dok je žiri pridobio moćnim glasom.



Iako važi za jednog od favorita, on je u epizodi koja je emitovana pre dve nedelje, dobio manje poena od žirija, te je sa trećeg mesta na IDJ tabeli pao na šesto.

Ipak, ima još malo vremena do velikog finala, a ostao je i najvažniji deo takmičenja – predstavljanje pesama koje su takmičari radili zajedno sa mentorim, što će Džordži uraditi u nedelju, kada će publika, žiri, ali i on sam premijerno pogledati spot pesme "Loš sam ti ja". 

Šou se privodi kraju, ostale su još dve epizode do velikog finala. Kako se osećaš?

  • Utisci su odlični, svašta nešto pozitivno se dešava. Raste Instagram, popularnost, potražnja, ljudi su puni podrške. Kada se sve skupi deluje kao ostvarenje sna, napokon mi je sve čime se bavim dobilo smisao. 

Od žirija si u prethodnom ocenjivanju dobio nešto manje glasova. Kako se nosiš sa tim?

  • Ma, koliko para, toliko muzike. Ja sam imao određenu listu pesama koje bih mogao da izvodim, a kako smo imali malo vremena da spremimo nastup, možda nisam stigao da se pripremim i da odaberem najbolju pesmu. Voleo bih da sam nešto inovativno uradio, ali sam sve to već "ispucao" tokom prethodnih epizoda. Gledao sam da biram najmanje zlo, izabrao sam Angellinu, mada sam malo ubzao ritam i u pojedinim delovima pogrešio tekst. 
Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Da li bi se sada, da imaš prilike da ponovo biraš, predstavio nekom drugom numerom?

–  Ma ne, mesto na tabeli mi nije toliko važno. Totalno sam ravnodušan po tom pitanju, ali nisam kada ne otpevam dobro i kada mi nastup nije onakav kakvim sam ga zamislio. Naravno, to je moja greška i to su stvari koje ja sam sa sobom moram da rešim. Ipak, za to je potrebno dosta vremena, a vremena je malo.

U nedelju će žiri i publika čuti tvoju pesmu koju si uradio zajedno sa Teodorinim timom. Kako je izgledalo snimanje?

  • Rad sa Morenom i Vuksanom je bio totalno lagan. Svidelo mi se što ne postoji ego u studiju, napravljen je beat, ja sam izveo vokalno, imali su par korekcija. Vuksan je napisao tekst, malo smo i promenili kako bih ga potpuno osetio i izneo na pravi način. A, od numere očeujem samo da postoji, dosta sam se potrudio oko nje.

Kakvu reakciju publike očekuješ?

  • Znaš kako, ili će se privoleti publici ili ne, nema ništa između. Dobra je pesma, puno mi se sviđa. Organska publika koja me prati je jako bliska meni, pa samim tim očekujem da će im se svideti, a voleo bih i da drugi poslušaju i čuju šta imam da kažem. Što više podrške to veća motivacija. 

Da li se nadaš pobedi?

  • Ja sam već pobedo što se mene tiče, jer sam sam sebi nešto dokazao. To mi je sav pehar, sve medalje i svo tapšanje na leđama. Glasov, koliko god bili značajni, mi ne donose toliko zadovoljstva. To je sindrom kockanja – da znaš šta radiš i zbog čega i zadovoljan si time. Ima drugačijih ljudi, verovatno i boljih, kome je možda ovo vreme naklonjenije.

A, ko će, prema tvom mišljenju, odneti prvo mesto u  IDJShow-u?

  • Očigledno mi deluje da će Amna pobediti. Nije joj prvo takmičenje, dobro se snalazi, ima podršku publike i žiri koji joj je uputio velike pohvale. Naravno, ne mislim da je dobrila više od drugih, ali ona odlično pliva u ovom poslu i to se vidi. Sa druge strane, ja vih voleo da Stefan pobedi. On je vrstan umetnik, ima veliku emciju u sebi i jasno je iznosi. Ne može čovek da ostane ravnodušan kad je on u pitanju, prosto je inpresivan. Ja se uvek zalažem za dušu, a on je to.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News