Pretraži

„JA SAM U STVARI MUŠKARAC“: Senidah otkrila do sada nepoznate detalje o svom odrastanju

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/senida_h

Senidah trenutno priprema veliki Red Bull SoundClashu sa Lepom Brenom na Kalemegdanu, te je sada otkrila više o tome Peru Jovoviću u PopToku, za Novu S, o tome šta to ove dve zvezde spremaju, da li je slušala Brenu kao devojčica, kao i to koje su joj to njene omiljene pesme.Ova slovenska pevačica je progovorila o tome kako je bilo odrastati samo sa jednim roditeljem, te da joj možda iz tog razloga pesme toliko promovišu jake žene.

Ja za drugo ne znam. Ja sam ceo život gledala jednu ženu koja je sve sama radila, možda imam zbog te situacije problem u privatnom životu. Ja sam ja, ja znam kako da radim sve, znam i ono što ne treba, što možda ne moram. To zna da bude problem i za muškarce i za neke žene. Ne znam, ja sam ustvari muškarac – našalila se Senidah na svoj račun i na račun nekih spekulacija koje su se mogle pročitati na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Pevačica je na emotivan način progovorila o pokojnoj majci i otkrila da joj je ona inspiracija za njena dva solo albuma koja je izbacila.

Prošlo je deset godina, ali nije lako, ni dan danas nije lako. Znaš tad misliš nećeš preživeti, ako ode ona, idem i ja. Ali tu si, ideš dan za danom, okej lakše je, ali setiš se tih momenata i zapitaš gde je ta osoba, zašto je nema. Setiš se, naročito kad imaš teške dane, ali ne smeš da razmišljaš o tome – rekla je Senidah za PopTok.

 

Šta je to još Senidah otkrila o svom privatnom životu, karijeri, kao i koju bi zemlju predstavljala na Evroviziji možete pogledati ovde.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz