Pretraži

,,JA SAM TU VEĆI PROBLEM“: Mirka Vasiljević otkrila kada će se udati

Showbiz
0
Photo: Instagram/savicvujadin

Tokom ovog leta Mirka ima dosta poslovnih obaveza, pa je otkrila koliko je teško posvetiti se i porodici i karijeri.

– Čovek kad nešto želi, on to i može. Nađe nekako načina, organizuje se, neki dani prođu malo teže. Sve to dođe na svoje, kada je dobra energija, volja i želja. Trudim se da mi život bude kao vaga, da ni jedna strana, između porodice i posla, previše ne pretegne, nego da budu blizu. Da sam zastupljena i u kući, da učestvujem u njihovom odrastanju, da imam trenutke sa njima, sa suprugom, a da se bavim poslom koji volim – rekla je Mirka koja ove sezone nema odmor.
 Dosta se pisalo i o njenoj i Vujadinovoj svadbi koja nikako da se dogodi. Mirka je otkrila da li će izgovoriti sudbobnosno "da".

– Hoću, naravno da ću izgovoriti. Ja sam tu veći problem, nego Vujadin. Iz prostog razloga, kad smo dosta u inostranstu i kad dođemo u Beograd, volim da to vreme provedem sa prijateljima i porodicom, da možda i mi negde otputujemo. Koliko god da sam u inostranstvu većinski domaćica, kada smo zbog njega tamo, opet živimo život, nije odmor. Svaki put bude: "Ajde sledeće godine" i evo već 12 godina je prošlo od tog mog "sledeće godine", ali nadam se da će uskoro doći ta "sledeća godina" – rekla je Mirka za domaće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz