Pretraži

JA SAM SREĆNA… Kaja Ostojić prvi put progovorila o vezi sa fudbalerom

Showbiz
0
Photo: Instagram/kaya_ostojic

Katarina Kaja Ostojić i svetski poznati di-džej Džunior Džek već neko vreme izazivaju veliku pažnju javnosti zbog toga što su priznali da se razvode, a sada je pevačica odlučila da otvori dušu u jednoj emisiji i otkrije kako je došlo do rastanka.

——————– Sponsored ——————–

U emisiji "Premijera vikend specijal" Kaja je progovorila o razvodu, ali i o vezi sa fudbalerom sa kojim je već neko vreme mediji povezuju.

-Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se razveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli, ali više od 2 meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem "imam neke čireve na želudcu koji će mi ostati" – rekla je Kaja i dodala:  • Ja sam neko ko zaista uvek gleda da drži dobru atmosferu u kom god okruženju da se nađem, da li bračna zajednica ili prijateljska. Nije tu bilo skandala, ali ljudi su to pogrešno protumačili. Okej smo, ne možemo biti prijatelji, bar ne u ovom trenutku. Mi smo prošlii dobro i zlo. Posle 8 godina ja ništa ne bih rekla loše jer bih pljunula po sebi.  Moja ćerka, moja porodica, mi smo kao neka komuna i uvek su mi dali podršku.

Nakon vesti o krahu braka pripadnici sedme sile su spekulisali da Kaja ima novog dečka, hrvatskog fudbalera koji trenutno igra za Francusku, Matea Pavlovića, o čemu se ona prvi put izjasnila.

– Opekla sam se zato što sam svoj privatni život izlagala previše javnosti. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna. Ne želim više nikada da pričam o svom privatnom životu. To je nešto što meni jako dragoceno – zaključila je Kaja, a voditelji su to shvatili kao priznanje da je zaljubljena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz