Pretraži

JA SAM NAJVEĆI UMETNIK KOG JE BOG MOGAO DA STVORI: Ovako Kanje Vest ne štedi reči kada govori o sebi (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Beats 1

Reper Kanje Vest već neko vreme vodi crkveni hor sa kojim organizuje verske službe nedeljom širom Amerike, a juče su gostovali u crkvi čuvenog pastora Džoela Ostina u Hjustonu.

——————– Sponsored ——————–

Ovom prilikom Kanje se obradio prisutnima tokom govora koji je mnoge šokirao, budući da nisu mogli da veruju šta reper govori.

  • Sada, najveći umetnik koga je Bog ikada, uh, stvorio, sada radi za njega – započeo je Kanje hvalospev o sebi.

  • Znam da me je Bog zvao već duže vreme, a đavo mi je odvlačio pažnju. Ali kada sam pao najniže, Bog je bio sa mnom, slao mi je vizije i inspirisao me.

Zatim je dodao se to odnosi na nervni slom koji je doživeo 2016. godine.  • Postoje dokumenti u kojima piše da sam crtao crkvu i… osnovao crkvu u sred Kalabasasa. I nakon toga sam otišao i napravio album "The life of Pablo". Tada sam rekao "Ovo je album sa crkvenim pesmama", ali nisam baš znao kako da napravim album sa crkvenim pesmama – dodao je Kanje koji je istakao da se obratio hrišćanima u svom okruženju kako bi mu pomogli da kasnije stvori album "Jesus is King".

Inače, ovo nije prvi put da Kanje ovako govori o sebi, jer je već nekoliko puto sebe nazivao "muzičkim Majklom Džordanom", "Stiv Džobom interneta, mode i kulture", "najplaćenijom osobom u industriji obuće" i "broj jedan rok zvezdom na planeti".

Reper je nedavno dodao i da razmišlja da promeni ime u Hrišćanski Genije Milijarder Kanje Vest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Greatest Artist That God Has Ever Created”.

A post shared by Kanye West (@kanyew.est) on Nov 17, 2019 at 5:14pm PST

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz