Pretraži

„JA SAM EMOTIVAC“: Darko Lazić progovorio o raskidu sa Barbarom, pa otkio i da li pati

Showbiz
0
Photo: Instagram/ darkolazicofficial

U sred tog skandala, pojavila se informacija i da su se on i njegova verenica Barbara Bobak rastali, što je pevač sada i potvrdio, navodeći da su tu odluku doneli zajedno.



–  Ja sam emotivac. Barbara i ja smo godinu dana živeli zajedno. Ona je dobar ortak, ali smo shvatili da to nije to što smo zamislili, došli smo do odluke da se raziđemo. Takvu osobu svako treba imati kao prijatelja – rekao je Lazić, koji je potom otkrio i da li pati zbog raskida.

– Voleli smo se, poštujemo se. Nije mi svejedno. Zajedno smo odlučili da bude ovako, da ostanemo prijatelji. Oboje smo ljudi, nju treba imati kao prijatelja – rekao je Darko u jednom gostovanju.

Photo: Instagram/
darkolazicofficial

Photo: Instagram/ darkolazicofficial

 

A, kada je u pitanju skandal koji je napravio, on kaže da ne sme da iznosi nikakve detalje, ali i da ne želi to da komentariše.

  • Privela me policija i to je to! Zašto vas zanimaju detalji, meni je zabranjeno da pričam detalje o tome. Šta god da uradim to je puta 10, šta god da kažem to nije tako, to je duplo gore! Neću da komentarišem – poručio je Darko.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz