Pretraži

„JA NEMAM VEZE SA TOM OSOBOM“: Lores se požalila da dobija uznemirujuće poruke

News
0
Photo: Instagram/lorreess

Kako je rekla, jedna muška osoba koja se predstavlja kao žena, konstanstno joj šalje poruke i na taj način uznemirava.Ljudi, imam jedno pitanje, jer mene aktivno smara i uznemirava jedna muška osoba koja se na Whatcapp-u predstavlja kao žena, tačnije ima sliku ženske osobe. Govori mi kako smo mi nekada davno pisali, kako se znamo, a ja veze sa tom osobom nemam – požalila se Lores i dodala da ga je blokirala, ali bezuspešno:

 Blokirala sam ga na svim mrežama, ali on uporno nalazi neki način da se opet javi. Ukoliko neko ima sličan problem javite mi se, kako ismo videli da li se brojevi poklapaju – poručila je Anđela.

Screenshot: Instagram/lorreess

Screenshot: Instagram/lorreess

 

Ona se potom obratila misterioznoj osobi i poručila mu da se neće ustručavati da ga razotkrije:

  • Tebi, ako ovo gledaš, hoću da kažem da, ukoliko nastaviš ovo da radiš, objaviću sve brojeve koje koristiš – zaključila je ona.

Podsećamo, Lores se takmiči u IDJShow-u, gde je sinoć ušla u top 12 kandidata i bori se za titulu najboljeg. Njeno  izvođenje Breskvičine pesme "Bon voyage" prikupilo je sve pohvale, međutim, žiri je imao oprečne komentare kada je njena pojava u pitanju.

Naime, IDJSCouch Relja Popović je smatrao da se ona dobro snaša na sceni i da je tačno ispratila matricu.

  • Baš si dobra, opustila si se. Nisam očekivao da ćeš imati ovako dobar scenski nastup. Imala si tremu, ali si uspela da izguraš sve do kraja – rekao je Popović, ali Teodora je imala nešto drugačije mišljenje.

  • Okej, dobro pevaš, imaš brutalan stajling. Međutim, kad god sam te videla bila si nezaiteresovana osoba. Imaš arogantan stav. Možda nisam u pravu, ali razmisli o tome – navela je Džehverovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News