Pretraži

„Ja nemam para!“ Deingerica šokirao izjavom o svojoj finansijskoj situaciji, pa progovorio o svađi sa Teodorom Džehverović

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Reper Desingerica sinoć je na jednom prestoničkom događaju još jednom nasmejao sve svojim izjavama, pa progovorio o zaradi, ali i o odnosu sa kolegama.

Poznato je da od svog pojavljivanja na javnoj sceni, Desingerica ne prestaje da šokira javnost i publiku, a neretko se našao i na udaru negativnih komentara koje su mu upućivale kolege. Ipak, on je ostao dosledan kontroverznom ponašanju, te je više puta istakao da ne mari za ono što se priča o njemu.

Reper je sada progovorio o zaradi i oblačenju. On se na promociji Nuccijevog albuma prvenca pojavio u teget kombinaciji, iako smo do sada imali priliku najčešće da ga viđamo u crnim komadima.

Ja nemam para! Malo para mi treba, bajo… Sve na meni je bižuterija, nemam ja para za nešto drugo! Ja sam skroman, obučem se u farmerke iz Turske. Teget je kad se crno ispere…“, rekao je on za okupljene medije i nasmejao sve.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„Sve ovo sam dobio na poklon, ovo što nosim. Nosim samo na poklon stvari. Vidite da je odrpano… Jednu stvari mi je ćale dao“, dodao je.

Podsetimo, pevačica Teodora Džehverović nedavno je progovorila ne tako pohvalno o kolegi, te je istakla da ne bi uradila duet sa njim, a sada joj je Desingerica odgovorio u svom stilu.

Teodora neće da snima duet sa mnom? Prvo moram ja da hoću, a ne ona! Nije me uvredila, lepa je, jagodica mala.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz