Pretraži

IZVRŠITELJI MU BLOKIRALI RAČUN: Gagi Đogani ostao bez velike sume novca zbog Anabele

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Anabela Official

Iako nekada najpopularniji denser nije često govorio o odnosu koji ima sa nekadašnjom suprugom Anabelom, sada je napravio presedan i javnosti otkrio poslednja dešavanja kada su oni u pitanju.



Naime, kako je Anabeli dugovao nekoliko desetina hiljada evra za alimentaciju, nakon rijalitija u kom je učestvovao te pare je i isplatio, a kako kaže, ne žali ni dinara. 

– Na koji način je Anabela uzela svoja potraživanja, u to neću da ulazim. Bilo, pa prošlo – započeo je Gagi, pa dodao kako se sve odigralo. 

  • Sudski izvršitelji su blokirali račun i uzeli sredstva koja su se potraživala, tako da joj je 21.000 evra isplaćena. Ja se nisam uzrujao nijednog momenta, jer sam znao da pare idu mom detetu.

Iako tvrdi da više ništa ne duguje svojoj bivšoj ženi, kaže da je sve to moglo na lepši način da se realizuje, a za njihov trenutan odnos krivi upravo rijaliti. 

  • To je moglo samo da drugačiji način da se uradi. Mogao sam lepo novac da dam Anabeli ili detetu i gotovo, ali dobro. Šta je tu je – dodao je on, pa nastavio:

  • Ja sam tu za razgovor, za sve. Pojeo nas je rijaliti, Anabela je bila ljuta, ja sam bio ljut, i bi šta bi – zaključio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz