Pretraži

,,IZVRŠIO JE SAMOUBISTVO SA SAMO 10 GODINA“: Jelena Đoković apelovala na sve

Showbiz
0
Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Jelena je predložila pratiocima jedan dokumentarni film, koji govori o društvenim mrežama i njihovom uticaju na najmlađe.

  • Molim vas da potražite i pogledate na Youtube dokumentarni film o detinjstvu uz društvene mreže (Childhood 2.0). Molim i naše medije koji me prate da prenesu ovu vest i zamole građane da pogledaju ovaj dokumentarni film. Namerno sam stavila ovu sliku da bih vam privukla pažnju – navela je ona i istakla:

  • Društvene mreže i smart telefoni i tableti su jako opasni za našu decu. Ne samo za razvoj njihovog mozga već i njihovu bezbednost.



  • Kada budete pogledali ovaj film, imaćete priliku da vidite i roditelje i decu kako se osvrću na različite probleme i potpuno otvoreno pričaju o svojoj svakodnevnici. Deca provedu minimum 7h na telefonima i prebacuju s jedne na drugu aplikaciju. Dosada = telefon. Društvene mreže = napadanje, osude, kritike, pozivi na samoubistva ili sex – dodala je na Instagramu i zaključila:

  • Jedna od ovih porodica u filmu je izgubila svog člana – izvršio je samoubistvo nakon maltretiranja svojih vršnjaka sa samo 10 godina. Ovo su teme o kojima mora učestalo da se priča i aktivno traži rešenje. Molim vas pogledajte i hajde zajedno da diskutujemo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz