Pretraži

Izvođači koji su izbacili najviše pesama u 2021.

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Oni se mogu pohvaliti velikim brojem hitova u ovoj godini, ali i višemilionskim pregledima i strimovima na platformama kao što su Spotify i Youtube.

Voyage je ranije istakao da mu je 2021. najuspešnija godina u karijeri s obzirom na preglede i strimove na muzičkim platformama, koji su dokaz da je mladi reper na samom vrhu na našoj muzičkoj sceni jer je među najslušanijima. Više od 40 miliona strimova, 1,2 miliona slušaoca, 1,6 miliona sati slušanja i 157 zemalja u kojima se slušaju njegove pesme.

Početak godine obeležila je Vojaževa i Breskvicina pesma "Beli grad", koja je izašla nakon njihovog raskida koji je potresao verne fanove nekadašnjeg muzičkog dvojca. Kasnije, Mihajlo je počeo sam da ređa hit za hitom.


Među njima je kolaboracija sa engleskim reperom J Fadom sa kojim je snimio pesmu "Pleši" za drugi deo filma "Južni vetar". Za samo tri dana pesma se našla na svetskoj listi najslušanijih numera i zauzela 137. mesto, dok je na našim prostorima dugo bila broj jedan na trendingu.

Usledila je trilogija pod nazivom "Balkan" u okviru koje je izašla numera "Kartel", "Bounce" sa grčkim reperom Snikom i "Balkan" sa Nuccijem. Voyage je kasnije obradovao publiku i hitovima "Euforija" i "Uloge".

Mihajlo je ove godine takođe imao svoju prvu američku turneju u 19. godini, što je bio njegov dečački san.



Corona je ove godine najavio najveći projekat na našoj estradi. Reper je pripremio album "23" koji sadrži 23 numere i ima tri dela "Ulice", "Hotel" i "Showtime".

Prva pesma sa njegovog albuma bila je "VVS", a onda su usledile "Legende", "U dimu sa Rimskim", "7 noći", "Balkan", "Geto" sa Estom i Luigijem, "Deja Vu", "Na koži", "Voli voli" i "Stranac" i "Drip drip" sa Devitom.


Predrag ima i više nego uspešnu godinu iza sebe. On se nedavno pohvalio Spotify godišnjim pregledom za izvođače, koji je dokaz da je jedan od omiljenih na našoj sceni. Više od 20 miliona strimova, preko 900.000 sati slušanja i skoro 753 hiljade slušalaca u 138 zemalja.

Devito je takođe jedan od najuspešnijih izvođača u 2021. Odlazeću godinu je započeo hitom "Nina" , a leto je začinio numerama "Telo", "Mami" i "Rame".

Izvođač je potom publici predstavio kolaboraciju sa svetski poznatim di-džejem Dejvidom Getom pod nazivom "Get together", koja je snimljena pod okriljem Tuborg kompanije.

Devito je krajem 2021. rešio da izbaci svoj album prvenac "Leden", tačnije njegov prvi deo. U sklopu njega su izašle pesme "Mamacita", "Putin", "Leden" i "Magija".


Popularni izvođač je takođe obeležio protekli period na platformi Spotify. U protekloj godini imao je čak 72 miliona strimova, 2,2 miliona slušaoca, 2,5 miliona sati slušanja, a njegovi hitovi pevali su se u 159 zemalja sveta.

Grupa THCF je 2021. objavila svoj novi album "Beogradsko najfinije" koji broji 15 pesama, a reakcije publike su bile neverovatne prema njihovim rečima. Na albumu su pesme "Roze zlato", "Zurich" sa Zozom, "Šta im je", "Pravite se k'o da ne znate", "Pismo familiji", "Nigde vas nema", "Nema šta da pričamo mi", "Nabodi ga", "Bor", "Beogradsko najfinije", "Ceh", "Definicija repa", "Gru", "Monza" sa Zozom i "Uvek gazda nikad sluga" sa Tompeom.

Rep dvojac je posebno izdvojio hit "Bor".


– Imali smo nameru sa imenom pesme da damo posvetu našem preminulom prijatelju Boru Laleviću, taj etno momenat je verovatno najviše ljude kupio i opšte sama forma pesme. Ona je pored ,,Roze zlata" koja ima video, najbolje prošla na albumu – izjavio je Bore ranije, a Stefan je dodao: 

– Vidim da je i ,,Šta im je" , upala u uši. Dosta je podeljeno. Sluša se i sa Zozom. Jedna ekipa gotivi ,,Roze zlato" , Zoza ,,Cirih", druga gotivi ,,Definicija repa" , ,,Nabodi ga" , treća gotivi ,,Bor" i ,,Ceh" i ,,Pismo familiji" , za svakoga ima po nešto.

Nucci je imao dosta hitova u 2021. godini sa kojima je postigao veliki uspeh. Reper je početkom godine obradovao publiku pesmom "Vroom". Kasnije je izbacio "Bibi" i "BeBo 2", a onda i "Yugozapad" za drugi deo filma "Južni vetar". Nucci je skoro izbacio pesmu "Localo" koja je brzo postala hit.


Jedan je od izvođača koji takođe broji milione na striming platformi Spotify. On je na ovoj mreži "zaradio" 23 miliona strimova, 757 hiljada slušalaca, 822.6 hiljada sati slušanja, a njegovi hitovi slušali su se u 136 zemalja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz