Pretraži

„Izvinjavam se svima koji su dovedeni u zabludu“: Breskvica se oglasila povodom lažnih vesti o koncertu na Tašmajdanu, pa otkrila pravu istinu

Showbiz
2
breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica nedavno se našla u žiži javnosti zbog vesti o koncertu koji je navodno trebalo da bude održan na Tašmajdanu, a sada je otkrila pravu istinu i šta se krije iza toga.

Mlada i popularna pevačica ne prestaje da niže muzičke uspehe, te je svaki njen nastup zbog toga rasprodat i veoma posećen.

Ono što je mnoge začudilo jeste što je njen solistički koncert zakazan za 6. septembar ove godine, a pevačica se o tom velikom danu nije oglašavala, pa su zbog toga na internetu krenuli da se nižu komentari kako se koncert neće ni održati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Ona je sada dala izjavu i otkrila o čemu se radi, te i šta je zapravo istina kada je u pitanju njen solistički koncert.

„Imam potrebu i dužna sam da se oglasim povodom velikog nesporazuma vezanog za moj navodni solistički koncert na Tašmajdanu. Da, u pitanju jeste veliki nesporazum, gde je taj koncert prvenstveno zakazan bez mog znanja. Čim sam za to saznala, odmah sam rekla da to u ovom momentu ne želim da radim jer smatram da za to, jednostavno, nije vreme.
Moja želja jeste da se moj solistički koncert organizuje ali kada izdam još pesama, jer ne želim da na svom koncertu pevam pretežno tuđe, već svoje pesme. Drugo, ovo je period u kom radim doslovno svaki dan i ne bih bila u stanju da se tom koncertu posvetim onako kako bi trebalo, i da svojoj publici priuštim sve ono što smatram da treba, što želim i što zaslužuju. Kada dođe do toga da odlučim da pravim solistički koncert, to ću ponosno i objaviti i najaviti. Izvinjavam se svima koji su dovedeni u zabludu kada je reč o navodnom koncertu na Tašmajdanu“, ispričala je Breskvica za Telegraf.

Dosta ljudi je ovaj događaj i te kako zbunio s obzirom da se po gradu mogu videti posteri koji promovišu njen koncert, ali Anđela nijednog trenutka nije objavila najavu na svojim društvenim mrežama.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz