Pretraži

IZVADILA RAČUNE: Oglasila se Zorannah nakon priča da je od bivšeg dobila sat „roleks“

Showbiz
0
Photo: Instagram/zorannah

Oni su nekoliko meseci tokom 2019. godine bili zajedno, a Meteov otac sada tvrdi da joj je njegov naslednik poklanjao skupocene poklone, između ostalog, i sat „roleks".  • Ona je bila s mojim sinom u Zagrebu. Tu su se najčešće viđali. Dolazila je stalno, kupio joj je i „roleks" neki. Puno bih toga imao da kažem. Prefarbana je i ona dosta. Jednom sam ih sreo u kafiću, došao sam nakratko i pozdravio ih, pa se vratio za svoj sto. Zgodna je bila cura na prvi pogled, okej je. Nisam ja nešto tu puno pričao s njom. Meni je svejedno ko će mi biti snaja, koju moj sin izabere, meni je dobra. Bez obzira na nacionalnost i veru – kazao je „Kuriru" Marjan.

Međutim, Zorannah je rešila da stane na put tim spekulacijama, te je na svom Instagramu iznela dokaze kojima je potvdrila da je sama kupila pomenuti sat.

Screenshot: Insatgram/zorannah

Screenshot: Insatgram/zorannah

 

  • …Od Matea sam jedino dobila nesanicu i naočare za sunce za rođendan. „Roleks" am kupila sama sebi za trideseti, godinu dana nakon što gospodin i ja više nismo bili zajedno. Pomešali ste me sa drugom Mateovom bivšom devojkom – istakla je ona i dodala:
Screenshot: Insatgram/zorannah

Screenshot: Insatgram/zorannah

 

  • Ne znam ko kupuje nekome „roleks" godinu dana nakon raskida -poručila je modna blogerka i tako zavšila ovu priču.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz