Pretraži

„IZNENAĐENJE GODINE“: IDJShow oformio prvi „boj bend“!

News
0
Photo: IDJ

Poslednja grupa koja je izašla pred žiri u sinoćnom IDJShow-u izazvala je velike reakcije publike, jer je na predlog produkcije doneta odluka da svi kandidti zvanično uđu u trku talenata.



Tako, od njih petoro, najpre je prošao Đorđe Ćulafić, nakon čega je ostalo samo jedno mesto, za koje su se borili Petar Aničić, Severin Janjetović i blizanci Davor i David Ardžik.

Kako su svi kandidati bili dobri i pokazali zavidan talenat, odluka je bila jako teška, te žiri nije mogao da se odluči samo za jednog kandidata.

Upravo zbog toga produkcija je odlučila da, prvi put u ovom takmičenju, oformi boj bend koja će biti jedna od najpopularnijih na Balkanu.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Blizanci, Severin Janjetović i Petar Aničić su bili oduševljeni ovom odlukom:

  • Samo želim da svi upamte ovaj momenat. Iako još nemamo ime za našu grupu, mi ćemo od ovog momenta praviti hitove i obarati rekorde – rekao je Severin, a Petar se nadovezao:

  • Ja sam trenutno jako zbunjen i mnogo mi je drago. U jednom trenutku mi je ovo palo na pamet, išla mi je ideja kroz mozak. U šoku sam, mnogo sam srećan i hvala svima koji nam pružaju podršku – poručio je Aničić.

Njihov mentor će biti producent Darko Dimitrov, koji je proslavio žensku grupu "Hurricane".

  • Već imam ideju za jako veliki hit. Mislim da će biti iznenađenje godine, najavljujemo velike stvari sada. Čekam vas u studiju – rekao je Darko.

Boj bendovi su inače bili izuzetno popularni osamdesetih i devedesetih godina, a brojni fanovi, među njima ii tinejdžerke u to vreme su ludele za momcima koji u činili kvartete ili kvintete i izvodili ultrapopularne hitove.

Da je interesovanje publike veliko za ove bendove pokazuje i ponovno okupljanje pojedinih grupa, ali i nastanka novih, poput "One direction", koji je dostigao planetarnu popularnost upravo kada je osvojio treće mesto na britanskoj verziji takmičenja "Iks faktor".

Sličnu sudbinu doživela je i popularna južnokorejska grupa "BTS", koja sada važi za jednu od najvećih sila na pop sceni i liderima nove generacije.

Kada je u pitanju balkan, trend nije zaobišao ni zemlje bivše Jugoslavije. Jedna od takvih grupa bila je "Seven Up", a veliki broj ljudi pamti i "No name", koji su predstavljali Srbiju i Crnu Goru 2006. godine na Evroviziji.

Ipak, od tada ovaj fenomen u Srbiji, osim na alternativnoj sceni, nije dugo viđen, te verujemo da će biti pravo osveženje.

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News