Pretraži

„IZNENADILA SAM SAMA SEBE“: Anja Andrejić o svom učešću, teškim trenucima i lekcijama koje je ponela iz Survivor-a (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Iako, na njenu veliku žalost, nije odnela pobedu, ona je svakako uspela da se izbori za mesto u finalu i jedna je od najzapaženijih takmičarki koja se istakla svojim vatrenim duhom, fizičkom spremnošću, ali i lepotom.Anja je bila gost novog izdanja IDJHot-a i tom prilikom je voditeljki IDJ televizije, Danici Nikolić, otkrila sve detalje njenog učešća u ovom takmičenju.

Ona je priznala šta je najviše iznenadilo tokom samog takmičenja, kao i šta je ostavila najveći utisak na nju.

Iznenadila sam, mogu priznati, sama sebe. Koliko sam psihički stabilna, negde sam znala da to jesam, ali tamo, u tim uslovima, kada je sve poprilično drugačije i onako i gladan si i iscrpljen i umoran, mnogo karaktera ljudi oko tebe, svašta se nešto dešava. Ja mislim da sada u ovim uslovima, kada ti je tu sve na dohvat ruke da se ne bih tako sa svojom glavom nosila kao što sam tamo. I onda sam u neku ruku sama sebe iznenadila – rekla je Anja.

Koji su joj bili najemotivniji trenuci u takmičenju, ali i kako je njen ljubavni odnos podneo ovaj pritisak pogledajte u novom izdanju IDJHot-a.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz