Pretraži

Iznenadila promenom: Sofija Milošević više nije plavuša, manekenka podržala supruga u gotovo neprepoznatljivom izdanju (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
sofija milošević
Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Poznata manekenka i partnerka našeg proslavljenog fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević se odlučila za potpunu promenu imidža kojom je oduševila mnogobrojne fanove.

Sofija Milošević već godinama važi za jednu od najatraktivnijih i najlepših žena na našoj javnoj sceni.

Premda je rodila dvoje dece, ona je ubrzo nakon porođaja skinula višak kilograma i povratila devojačku liniju, a svojom lepotom i plavom kosa neretko privlači pažnju na sebe, međutim ona se sada odlučila na drastičnu promenu imidža koji je imala godinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Naime, juče je održana fudbalska utakmica između reprezentacija Danske i Srbije, koja se odigrala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Mnogi influenseri i poznate ličnosti su otputovali u Nemačku kako bi podržali naše fudbalere, a među njima se, naravno, našla i partnerka fudbalera Luke Jovića.

Sofija je sa tribina bodrila Luku i ostale reprezentativce, a manekenka je na ovom događaju pokazala i svoju novu frizuru.

Naime, premda smo svi navikli na Sofiju sa plavom kosom, ona se sada odlučila na promenu, pa je prešla u brinete. Ona je svoju kosu ofarbala u braon, ali je ostavila dva plava pramena koji podsećaju na njenu staru frizuru.

Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Podsetimo se, Sofija je veliku pažnju javnosti privukla i tokom utakmice protiv Slovenije, kada je Luka dao gol koji je doveo do izjednačenja sa Slovenijom. Ona je tada bila jedna od najradosnijih navijača, a ono što je mnogima zapalo za oko tom prilikom jeste nakit koji je ona ponela, a čija vrednost iznosi gotovo 100.000 evra.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz