Pretraži

Izignorisao njen rođendan, a sada kupio vilu u kojoj planira da živi SAM! Ben Aflek bez znanja Džej Lo iskeširao 20 miliona za novi dom

Showbiz
0
Credit: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Ben Aflek je odlučio da kupi novu kuću, ali bez znanja supruge Dženifer Lopez, čime je još jednom potvrdio da su odnosi između supružnika sve lošiji.

Prema insajderu Us Weekly-ja, Aflek je kupio nekretninu u sredu, 24. jula. Kuća u Los Anđelesu prodata je za više od 20 miliona dolara, prema oglasu na Redfinu. Ova vila od 580 kvadratnih metara ima pet spavaćih soba, pet kupatila i ulaz sa zidinama i kapijom.

Credit: Celeb Aerial / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Us Weekly je ranije u maju potvrdio da Ben Aflek i Dženifer Lopez žive odvojeno. Drugi izvor je rekao početkom ovog meseca da je par stavio na prodaju zajedničku kuću u L.A.-ju i da su u „žurbi da prodaju“ dvanaestosobnu vilu.

„Odlučili su da stave kuću na tržište nedavno, u poslednjih nedelju dana“, rekao je izvor u to vreme. „Mislili su da je mogu prodati van tržišta, ali su doneli odluku u poslednjem trenutku da bi privukli više pažnje na nekretninu. Žure da je prodaju. Ben posebno želi da završi sa tom kućom. Nikada nije bio srećan tamo.”

Ni Aflek ni Lopezova nisu javno komentarisali spekulacije u vezi sa svojim brakom ili planovima za nekretnine. Nedavno su provodili vreme odvojeno i često su tokom leta bili uhvaćeni bez svojih burmi.

Dženifer je nedavno proslavila i svoj rođendan luskuznom proslavom u stilu popularne serije „Bridgerton“, a ono što je najviše privuklo pažnju jeste vidno odsustvo njenog još uvek sadašnjeg supruga. Ben joj nije javno ni čestitao rođendan, što je samo još jednom podgrejalo spekulacije.

„Ne mogu da se usaglase i razgovarali su o razvodu kao opciji“, rekao je treći izvor za Us u junu.

Aflek i Lopez, koji su ranije bili vereni početkom 2000-ih, ponovo su se spojili u maju 2021. nakon Dženiferinog raskida sa Aleksom Rodrigezom i Benovog rastanka sa Anom de Armas.

Glumac i režiser zaprosio je pevačicu po drugi put u aprilu 2022., nekoliko meseci pre nego što su pobegli u Las Vegas sa svojom decom kao svedocima. (Dženifer ima 16-godišnje blizance Maksa i Emu sa bivšim mužem Markom Entonijem, dok Aflek ima decu Vajolet, 18, Serafinu, 15, i Samjuela, 12, sa bivšom suprugom Dženifer Garner.)

Par je obnovio svoje zavete mesec dana kasnije na Benovom imanju u Džordžiji. Na drugu godišnjicu braka ranije ovog meseca, ni Aflek ni Lopez nisu javno obeležili ovaj važan datum.

„Dženifer je predložila da samo uzmu vremena da razmisle“, rekao je četvrti izvor, napominjući da par trenutno živi „odvojenim“ životima. „Prolaze kroz mnogo toga i pojedinačno i kao par. Možda će uzeti neko vreme da vide da li se ovaj komplikovani trenutak može rešiti i da se vrate jedno drugom kao bolji ljudi.”

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz