Pretraži

IZGUBIO PARNICU: Džonija Depa sud proglasio krivim (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Graham Norton Show

Poznati holivudski glumac bio je u žiži javnosti pre izvesnog vremena jer ga je bivša žena Amber tužila zbog maltretiranja, a sada je sud doneo odluku da je Džoni Dep kriv za zlostavljanje bivše žene.

Od trenutka kada su zakoračili u sudnicu, javnost sluša stravične detalje propalog braka glumaca Džonija Depa i Amber Herd, pored video zapisa na kojem je priznala da je i ona tukla njega, otkriveno je i da je on počeo da koristi nedozvoljene supstance sa 11 godina. 



Danas je sud u Londonu doneo presudu u kojoj stoji da je "Džoni Dep brutalno tukao bivšu ženu" i da je njegova tužba protiv tabloida "The Sun" koji je prvi nazvao glumca nasilnikom odbačena.

Džoni Dep izgubio je u parnicu u kojoj je tužio britanski tabloid "The Sun", koji ga je opisao kao nasilnika nad ženom. Naime, sud je odbio da holivudskoj zvezdi dodeli nadoknadu štete za narušavanje njegove reputacije od strane pomenutog medija, prenosi "Guardian".

Do ovih zaključaka došli smo detaljno ispitavši 14 incidenata na koja se optuženi oslanjaju, kao i sveobuhvatna razmatranja koja je podnosilac tužbe naveo – izjavio je sudija Džastis Nikol.

Podsetimo se, ovo je jedan od snimaka koje je Amber priložila sudu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz