Pretraži

IZGUBILI UGOVOR VREDAN 20 MILIONA: Otkazan podkast Megan Markl, čelnik Spotifaja izneo niz uvreda

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/BBC News

Megan je ovaj podkast snimala pod pokroviteljstvom Spotifaja, a ona i princ Hari su imali ekskluzivan ugovor vredan 20 miliona dolara.



Saseksovi i Spotifaj su izdali zajedničko saopštenje za javnost u kojem su naveli da se saradnja prekida obostranom odlukom, ali da su ponosni na ono što su do sada uradili. Ipak, čini se da nije sve tako jednostavno.

Sada se oglasio jedan od najvažnijih ljudi Spotifaja Bil Sajmons i otkrio svoje mišljenje o kraljevskom bračnom paru. Bil je uputio oštre reči na račun Harija i Megan te ih je nazvao prevarantima.

Sajmons se oglasio u svom podkastu i otkrio da i nema toliko lepo mišljenje o ovom paru.

Da, oni su je*eni prevaranti. Tako je trebao da se zove taj naš zajednički podkast – rekao je Bil, a potom otkrio da će tek izneti pravu istinu.

Jednom ću se napiti pa ću vam ispričati o sastanku na Zumu koji sam imao sa Harijem kada sam probao da mu pomognem sa idejom za podkast. To je jedna od mojih najboljih priča.

Prva sezona Meganine emisije je imala 12 epizoda u kojima su gostovale brojne poznate ličnosti uključujući Serenu Vilijams, Maraju Keri i Paris Hilton.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz