Pretraži

„IZGLEDA KAO DŽOKER“: Glumica iz „Seks i grada“ povređena komentarima publike

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Sunday Times Style

Nastavak serije "Seks i grad: I tek tako" premijerno je prikazan, a gnusne kritike gledalaca na račun glumice koja igra Šarlot Jork u seriji prepravile su društvene mreže.

Kako su pojedini istakli, Kristin je bila prava lepotica, dok sada više ne liči na sebe.

  • Bila je prirodna lepotica, a sada izgleda kao Džoker iz Betmena. Šarlot ima novo lice. Što je Šarlot učinila svom licu – glasili su neki od komentara.

Screenshot: Youtube/HBO Max

Screenshot: Youtube/HBO Max

 

Glumicu nije krila da su je komentari razbesneli i rastužili, pa im je, zauzvrat, uputila psovku. 

Naime, u razgovoru za Sandej Tajms, jedna od glavnih junakinje hit serije 90-ih "Seks i grad" rekla je da ju je iznenadila pažnja koju su ona i njene koleginice Sara Džesika Parker i Sintija Nikson dobile zbog novih epizoda.

Iako lik Šarlote u seriji ima problema sa starenjem, jer nagovara Mirandu da ofarba sedu kosu, u stvarnom životu Kristin Dejvis kaže da se paparaci svim silama trude da uhvate što lošije fotografije na setu.



  • Svi smatraju da mogu da komentarišu što god da požele i da pišu kako im se sviđaju ili ne sviđaju naša kosa, naša lica, bilo šta… To je došlo do takvog intenziteta da sam ostala u šoku. Besna sam, a to ne želim, pa sam prestala da čitam komentare – rekla je Kristin.

Kako je dodala, odlučila je da sada bude iskrena.

  • Osećam se tako da bih svima rekla "Jeite se. Jebite se, ljudi, napravite bolje ako mislite da možete". Eto, tako se osećam. To je problem sa društvenim mrežama, jer ne znaš ništa o ljudima s druge strane. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz