Pretraži

IZBLAMIRALA SE: Kim preterala sa fotošopom, pa brzo obrisala slike

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Kim je pozirala u crnoj uskoj bodi majici i tanga bikiniju, a svom stajlingu dodala je i rukavice u istoj boji i naočare za sunce. Tom prilikom ona je pokazala svoje najveće atribute po kojima je prepoznatljiva.

I dok su brojni fanovi bili oduševljeni ovim njenim izdanjem, bilo je onih koji su uočili jednu grešku, zbog koje kažu da se Kardašijanova izblamirala.

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

Naime, pojedini korisnici Tvitera oštrim okom zapazili su da je Kim prvobitno postavila slike sa plaže koje su obrađene u aplikaciji za ulepšavanje, a kada su krenuli da se nižu komentari o tome, ona je izbrisala slike u bikiniju sa svog Instagrama, pa ubzo postavila nove.

Naime, kako objašnjavaju tviteraši, na jednoj slici videlo se da je njena noga stanjena toliko da je potpuno iskrivljena i imala je oblinu iza kolena.

  • Kim, šta ti se desilo sa nogom? – upitao je jedan fan, dok je drugi nagovestio:

  • Kim, Kim, Kim… Desna noga ti je, uh…

Korisnici interneta su nastavili da se zbijaju šalu na račun rijaliti zvezde, uz opaske da su mislili da je ona veći profesionalac u uređivanju fotografija.

  • Senke nikad ne lažu – glasio je jedan komentar aludirajući na to da, iako je stanjila nogu, na seci je ona ostala bez uplešavanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz