Pretraži

„Nije bilo vredno bogatstva i slave“: Otkrivena istina o jezivim stihovima Džastina Bibera o Didijevim žurkama

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Salutemusico

Skandal vezan za Pi Didija i njegove zloglasne žurke ne prestaje da potresa svet.

Optužbe protiv Šona „Didi“ Kombsa se intenziviraju, a svi koji su imali bilo kakav odnos s njim tokom godina našli su se pod lupom.

Jedan od njih je i Džastin Biber, a detalji njihovog odnosa nedavno su isplivali u javnost i šokirali svet, nakon čega je veliku pažnju privukla i pesma koja se navodno pripisuje kanadskoj pop zvezdi, a koja govori o zloglasnim Didijevim žurkama.

Pesma je brzinom svetlosti postala viralna na Tiktoku tokom poslednjeg vikenda septembra, nekoliko nedelja nakon što je Didi uhapšen pod optužbama za seksualno trgovanje i zlostavljanje.

Reči pomenute pesme glase: „Izgubio sam se na Didijevoj žurki, nisam znao da tako ide, bio sam tu zbog novog Ferarija, ali me je koštalo mnogo više od duše, nije vredelo bogatstva i slave“…

@susrap8 Crazy party’s #diddy #justinbieber #party #song #viral #fy #fyp #goviral #foryou #rap ♬ original sound – SUSRAP

Međutim, prema CBS-u, pesma je – potpuno izmišljena.

Istraživači su audio zapis „provukli“ kroz razne softvere za otkrivanje veštačke inteligencije i zaključili da je pesma lažna.

„Veštačka inteligencija će moći da pomogne svakome da lako, brzo i efikasno stvara pesme“, rekao je Stiven Stal, suosnivač Ai-SPY.

„Loša strana je što će svi moći da naprave pesmu. Tako da talenat više nije preduslov za kreiranje velike pesme.“

Podsećamo, Biber i Didi imaju prilično dugu istoriju koja datira još od 2009. godine. Biber je postavio video na svom YouTube kanalu u kojem provodi 48 sati sa Didijem, iako je Didi „odbio“ da otkrije šta su radili u to vreme.

„Da li si ikada video film ’48 sati’? Uravo sada [Džastin] provodi 48 sati sa Didijem, on i njegov prijatelj. Provode najbolje vreme“, rekao je reper u videu i dodao:

„Gde se nalazimo i šta radimo ne možemo stvarno da otkrijemo. Ali to je definitivno san svakog petnaestogodišnjaka“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz