Pretraži

,,ISPUNJEN SAM I ZADOVOLJAN“: Vuk Mob prvi put progovorio o svom emotivnom životu

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nakon raskida sa Oliverom Konatar, mnoge reperove fanove interesuje njegov ljubavni život, odnosno da li se ponovo zaljubio i da li ima devojku. On je priznao našoj voditeljki Danici Nikolić da je trenutno slobodan.

– Iskreno, sviđa mi se neko, ali ništa. Da li je uticalo sve to što se desilo, što sam izgubio oca? Nemam pojma šta – počeo je on, pa nastavio:

  • Viđao sam se sa ovom, pa sa onom devojkom, da li da popunim prazninu, da li ja to gledam sa neke druge strane. Sad sam se totalno distancirao od svega. Imam svoje prijatelje. Upoznao sam neke nove ljude u mom životu, koji su mi za jako kratak period postali prijatelji. Mogu stvarno reći, pravi prijatelji koji su tu za mene, sa kojima svaki dan pričam i viđam se s njima. 

Vuk je potom priznao da nije rekao dotičnoj devojci da mu se dopada, a onda je otkrio svoje planove.



  • Nismo ni u kakvoj fazi. Hoću malo da odmorim od svega. Nema potrebe da brzam i srljam u nove veze. Imam neke druge ciljeve u životu. Imam muziku, koju radim. Sad treba da se brinem i o Paulinoj karijeri – objasnio je.

Pevač je napravio poređenje svog života ranije i sada.

  • Ja sam neko ko ranije nije preferirao svakodnevno druženje. Kod kuće sam, pravim muziku, odem na nastup, vratim se, bioskop i to je to. Sada sam rešio to da promenim i zahvaljući tim ljudima sa kojima se sada družim, neću da ih pominjem, jer nisu iz javnog sveta. Oni su mi pomogli da se otvorim i postajem socijalniji. Sad izlazim, svaki dan upoznajem nove ljude. Sa te tačke mog života, mogu reći da sam ispunjen i zadovoljan jer imam prijatelje – kazao je i istakao da mu se sviđa u kom pravcu ide njegov život.

U novom izdanju IDJHOT-a, u kom je gostovao Vuk Mob, imaćete priliku da saznajte šta je reper rekao o svojoj novoj duetskoj pesmi sa Paulom, o njihovoj saradnji, odnosu sa medijima, gubitku oca, roditeljstvu i drugim detaljima iz svog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJTV (@idjtv.official)

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz