Pretraži

„ISPUNILA SAM SVOJ DEVOJAČKI SAN“: Edita pokazala šta je to dugo čekala, a potom otkrila da je sve sama platila (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Iako je već dugo na našoj estradi, pevačica je često isticala kako od zarade gotovo sve ulaže u karijeru, pesme i spotove.



Ipak, ona je do svoje tridesete godine uspela u nečemu o čemu mnogi sanjaju, a to je da sebi obezbedi nekretninu.

Ona je usnimila svoj stan koji je još uvek u izgradnji, a potom i podelila kako se nada da će izgledati. Edita je za uređenje stana izabrala arhitektu, a potom se osvrnula na pojedine poznate ličnosti koji kače nešto na društvene mreže kako bi dobili stvari besplatno.

Ova godina je takođe ključna za mene, jer sam ispunila svoj devojački san, da obezbedim sebi stan do 30te godine i uspela sam u tome. Jako sam emotivna dok ovo pišem i još uvek nisam ni svesna da ću ove godine zakoračiti u svoj stan. Estetika mi je važna i zato sam birala bukvalno najjače ljude za to. Recimo, mnogi su mi prigovarali zašto sam uzela arhitektu ili zašto nisam okačila na insta bi mi neko uradio za dž, ali to smo mi balkanske glave, no naišla sam na čoveka, na firmu koja je prevazišla čak i moju prvobitnu zamisao. Zato sam odlučila da ću deliti ovaj proces sa vama, jer znam koliko je važno da odete u prave ruke, pogotovo ako ste u fazonu da sve bude 10/10 – napisala je Edita, uzbuđena zbog svoje prve nekretnine.

Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz