Pretraži

ISPOVEST SUPRUGE DŽASTINA BIBERA: Hejli prvi put progovorila o Seleni Gomez

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Manekenka je, naime, objasnila vremenski tok događaja, ko je kada bio i sa kim. Hejli, u to vreme još uvek Boldvin, verila se sa pevačem u julu 2018. godine. Veridba se dogodila nakon što je pevač ponovo kratko bio u vezi sa Selenom.  • Mislim da je najbolja stvar koja je mogla da se dogodi za njega bila da nastavi dalje, da se veri i oženi i nastavi sa svojim životom na taj način. Znam šta se događalo kada smo se ponovo zbližili i znam šta je moralo da se dogodi da se vratimo zajedno kao par, na pravi način – rekla je ona, pa nastavila:
  • Nikad se ne bih upustila u vezu, verila ili udala za nekog ako barem malo mislim da je tom nekom još uvek stalo do druge osobe. Pouzdano znam da smo uspeli da se pomirimo i nastavimo dalje jer je za Džastina odnos sa Selenom bio gotova priča.

    Za Džastina se udala veoma brzo posle veridbe, a kako ističe, za sada su se odmakli od bilo kakve drame sa glumicom.

  • Ne želim ništa uzburkivati niti spominjati. Obožavatelji bi voleli da je završio sa nekom drugom i to je uredu. Možete to želeti koliko god hoćete, ali jednostavno to nije tako. Ako smo mi krenuli dalje, zašto ne možeš i ti? – zapitala se Hejli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz