Pretraži

Isplivale prve fotke sa snimanja nastavka kultne serije: Keri Bredšo nastavlja da diktira modne trendove, a evo šta znamo o novoj sezoni (FOTO)

Showbiz
0
Foto; Youtube printscreen/Warner Bros. Entertainment

Snimanje treće sezone „And Just Like That„, nastavka kultne serije „Seks i grada“, uveliko je počelo, a publika nestrpljivo očekuje da se upozna sa sitnim detaljima koje procure sa seta.

Dogodovštine Keri Bredšo i njenih drugarica Samante, Mirande i Šarlot širom sveta se prate već dugi niz godina, a nakon 6 sezona serije koje su se emitovale u periodu od 1998. do 2004. godine, i dva filma „Seks i grad“ (2008. i 2010. godine), milione fanova ovog ostvarenja obradovale su vesti o nastavku serije, koja se publici predstavila 2021. godine pod nazivom „I tek tako“ („And just like that“).

Dešavanja u prvom nastavku su, malo je reći, šokirala fanove širom sveta, nakon čega je usledio i drugi nastavak, a sada je u pripremi i treći.

Sara Džesika Parker u ulozi Keri Bredšo po svemu sudeći nastavlja da diktira modne trendove, a sudeći po slikama legendarna Keri nas neće razočarati ni posle toliko godina.

Na fotografijama koje su procurele sa seta serije „I tek tako…“ slavna glumica je još jednom pokorila modnu scenu.

Sara Džesika Parker na snimanju treće sezone serije „And just like that…“, Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paparaci su zabeležili pojedine detalje sa snimanja u kojima Keri vidimo u impresivnoj haljini plave boje elegantnih dugih rukava i brojnim sitnim kristalima, koja je savršeno istakla njenu liniju.

Modni tim koji radi na seriji haljinu je upario sa modnim klasikom – srebrnim salonkama i usklađenom mini torbicom, što je ovom izdanju dalo šik izgled.

Nove epizode

Sara Džesika Parker je vešto prikrila naziv nove sezone. Za sada, šta će se sve dešavati u novoj sezoni i da li će biti novih likova ostaje misterija.

Ono što je poznato jeste da se u njoj neće pojaviti Če Diaz, jedan od najomraženijih likova u istoriji televizije, a koju je u prošloj sezoni igrala Sara Romirez.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Insajderi tvrde kako je razlog za to upravo nezadovoljstvo fanova prema ovom liku. Pored toga, kreatori serije smatraju kako Če više nema šta da doprinese seriji.

Ipak, za sada nije poznato da li će još neko napustiti seriju. Takođe, ne zna se ni da li će se pojaviti novi likovi, odnosno oni iz serije Sex and the City. Stoga ćemo morati još malo da se strpimo dok ne saznamo u kom pravcu će se ovaj put kretati glavna radnja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz