Pretraži

ISPLIVALA PREPISKA: Milan Marić se dopisuje sa misterioznom obožavateljkom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Besa TV series

Naime, već nedeljama unazad jedna uticajna tviterašica, koja svoj identitet vešto skriva iza slike Kermita žapca provocira našeg glumca statusima kako je zaljubljena u njega, pokušavajući na taj način da privuče glumčevu pažnju.

Kako je Marić aktivan na društvenim mrežama, posebno Tviteru, te objave došle i do njega, a pojedine je čak i komentarisao, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

On se jednom prilikom i našalio na njen račun.

  • Šta ću ja u srcu tvome, kad mi nije mesto tamo? Šta ću ja u tvome srcu, kad tako se malo znamooo? – napisao je Milan i postavio gif.

Ovaj status izazvao je lavinu komentara, a glumčevi pratilaci, kao i fanovi izvesne "Volšebne", kako se predstavlja osoba iza profila žabice, ubeđeni su da je ta poruka direktno upućena baš toj osobi.

Ubrzo je i sama "Volšebna" reagovala.

  • Ovo je posvećeno meni ako se ne varam – napisala je ona uz Milanov tvit.

Misteriozna devojka jednom prilikom je rekla kako želi da se uda za našeg poznatog glumca, a za Božić mu je čak uputila i šaljivu poruku kako želi da je "unese u kuću kao badnjak".Milan ni tad nije ostao ravnodušan, te je rešio da joj odgovori.

  • Jeste, najbolje da te unesem na Božić, pa posle da cele godine da te unosim u kuću – glasio je njegov odgovor.

Tu prepisku uočila je jedna tviterašica koja je napisala:

  • Eto, smuvaše se Volshy i Milan Marić.

Šta se krije iza ovih tvitova ida li je u pitanju samo šala na društvenoj mreži, ili ima nečeg više, ostaje nam da saznamo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz