Pretraži

Isplivala fotografija Jovane Pajić stara dve decenije: Ovako je pevačica izgledala na početku karijere – fanovi su iznenađeni! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/jovana___pajic

Popularna pevačica Jovana Pajić već duže vreme je na muzičoj sceni, a posebnu pažnju publie privukla je svojom poslednjom pesmom „Ludilo moje“, koja je postala pravi hit ovog leta i broji gotovo 10 miliona pregleda na Jutjubu.

Osim njene muzičke karijere i povratka na scenu, javnost je intrigiraao i njen razvod od kolege, frontmena Tropiko benda, Aleksandra Cvetkovića, sa kojim ima dve ćerke.

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni pre skoro dve decenije, Jovana pažnju privlači svojom lepotom i atraktivnim izgledom, a na društvenim mrežama sada se pojavila njena fotografija sa početka karijere koja je iznenadila mnoge.

Naime, fanovi su iznenađeni činjenicom da se za sve ove godine gotovo nimalo nije promenila i ne prestaju da komentarišu njen savršen izgled i vitku liniju koju je zadržala čak i nakon dva porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poznate ličnosti❤ (@estrada_2000s)

Podsećamo, Jovana je popularnost stekla kada se 2005. godine plasirala u finale popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda u kom je zauzela petu poziciju, nakon čega je počela da niže hitove i gradi uspešnu muzičku karijeru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz