Pretraži

Ismevali su je i upoređivali sa likom iz crtanog filma: Danas važi za jednu od najlepših žena sveta, a u detinjstvu je zbog izgleda trpela brojne uvrede

Showbiz
0
Photo: Instagram/naomi

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Naomi Kembel je kao dete prošla kroz vršnjačko nasilje gde su je ismevali i prozivali zbog njenog fizičkog izgleda.

Naomi Kembel je već godinama veoma poznato ime u svetu modelinga. Ona važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na svetu, a upravo zahvaljujući svojoj lepoti tokom godina je ostvarila saradnju sa najprestižnijim modnim brendovima. Manekenka svojom pojavom očarava već decenijama, međutim pre nego što je postala poznato ime ona se zbog svog fizičkog izgleda suočavala sa mnogobrojnim negativnim reakcijama.

Naime, Naomi je „otkrivena“ sasvim slučajno na ulici Londona kada je imala svega petnaest godina, a sada je u podkastu „Kambon“ otkrila da je u osnovnoj školi nailazila na ozbiljne probleme zbog prozivki vršnjaka na račun njenog izgleda.

Ona je priznala da se kao mlađa nije baš osećala samouvereno i da joj nije bilo lako jer je bila veoma mršava i prilično visoka za svoje godine.

“I nekada su me zvali Oliva, po crtanom liku iz Popaja. I, znate, deca se međusobno prozivaju. Vrat mi je prilično dugačak, pa sam pokušavala da ga prikrijem. Osećala sam se neprijatno”, dodala je 54-godišnja zvezda pa dodala da su joj davali i druge ružne nadimke.

Credit: MaryEvans/Allstar/James McCauley / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Kada je postala model, prema njenim rečima, naučila je da se izbori za sebe ali i da se bori protiv diskriminacije koju je često doživljavala.

„Uvek bih progovorila ako je postojalo nešto što je nepošteno ili nepravedno“, ispričala je Naomi.

Podsetimo se, Naomi je nedavno bila gost na reviji poznatog brenda Chanel održanoj u čuvenoj Operi Garnije u Parizu, a tom prilikom joj je društvo pravila naša poznata manekenka Tamara Kalinić.

Naomi i Tamara su ovom prilikom nekoliko navrata uslikane zajedno, a Tamara je objavila i jedan klip sa poznatim modelom. Njih dve su zajedno rekonstruisale popularnu scenu iz serije „Gossip girl“, i po svemu sudeći odlično se zabavile.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz