Pretraži

„ISKRENO VAS NISAM DOŽIVELA KAO GRUPU“: Žiri brutalno prokomentarisao timski rad grupe „4YU“

News
0
Photo: IDJ

Otvorili su svoj nastup Rastinom numerom "Hotel", koju je Petar Aničić uz pratnju klavira otpevao baladično, a blizanci Davor i David su posle predstavili sebe u bržem fazonu kroz istu pesmu.



Severin se pevački takođe pridružio ekipi  i otpevao je poslednju strofu ove numere.

Momci su kasnije predstavili sebe u numerama "30. februar", "Izvini mama", "Dišem" i "Poslednji ples".

Iskreno vas nisam doživela kao grupu i to tako ne treba da izgleda – dobronamerno je prokomentarisala Teodora Džehverović.

Kada vas vidim ovako na sceni, mogu vec da za mislim kakvu ću pesmu da napravim i da vas spojim zajedno. Teško je da spojiš različite stilove i karaktere. Vi niste drugari iz osnovne škole, pa da budete dovoljno bliski. Trudiću se za ovo što kaže Teodora, da vas spojim i da osvojite ceo Balkan, a mislim da ćete i šire – istakao je Darko svojim takmičarima.

Relja Popović je takođe imao reči zamerke na njihov timski rad, ali nije ostao suzdržan po pitanju pozitivnih komentara i smatra da su se pevački pokazali u jako dobrom svetlu.

U Koroninom refrenu koji ima navijački momenat " Izvini mama" je trebalo da otpevate svi zajedno, a ne svako ponaosob – posavetovao je Relja Popović ovu mladu i novonastalu grupu za koju je on i sam dao ime, jer kako kaže on je jugostalgičan. 

Ukoliko niste pogledajte novu emisiju IDJShow-a i saznajte sve o nastupima ostalih takmičara, kao i interesantne detalje o njihovim životnim pričama.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News