Pretraži

ISKRENO O NOVOM DUETU: Sha otkrio zbog čega je njegov izbor Kija a ne Luna (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Promo

Kako su ljudi zbog pandemije korona virusa bili u karantinu, zanimalo nas je kako je on svoje dane u izolaciji provodio.

– Pa šta znam, bilo mi je jako dosadno, ne volim da sam zatvoren, ja sam neko ko je onako živ po prirodi, brz, tako da me je malo usporilo, a s druge strane opet sam se nekako odmorio od ovih putovanja i svega. Bio sam jako kreativan, napravio sam album -počeo je Sha.



Vredno se vratio svojim muzičkim obavezama, otkrio nam je šta je sve spremio za svoju publiku i kada kreće sa nastupima.

– Što se tiče nastupa, sve sam pomerio za sledeći mesec, stvarno mi je pun mesec, u nerednom periodu će biti dosta toga, sačekao sam da izadje album pa onda pun gas da to prezentujem na pravi način, da bih imao nešto novo da dam publici. Tako da, nadam se početkom sledećeg meseca, ajde da kažem sredine sledećeg meseca izlazi album i tri spota, sve izlazi za IDJTV tako da će biti grmljavina, iskreno – otkrio je on.

U poslednje vreme nešto o čemu se stalno piše i priča, jeste upravo njegov duet sa Kijom, a Sha nam je ispričao kako je došlo do te saradnje.

– Razmišljao sam koje bi pevačice mogle da legnu na pesmu, ali ni jedna mi nije bila taj neki hip-hop fazon, dobro bilo je tu nekih reperki, ali trebalo mi je nešto onako baš jako, i kul, i onda mi je žena rekla što ne bi Kiju zvao, i onda mi je jedan naš zajednički prijatelj isto rekao Kija bi pokidala, onda sam kontaktirao Kiju, ponudio pesmu, pesma joj se na prvu svidela, ušli u studio, i ona je stvarno razvalila, nisam ni očekivao da će tako dobro da ispadne stvarno, i bolje nego što sam očekivao, stvarno je pokidala, čućete – ispričao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

®️

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha) дана 10. Јун 2020. у 2:36 PDT

Ono što nas je takođe zanimalo, a dosta se spekuliše o tome, jeste upravo sukob sa MC Yankom, a Sha nam je otkrio i zbog čega nisu u dobrim odnosima.

– Pa to je bilo zbog neke pesme, gde me nije potpisao, koju ja sada na primer ne mogu ni preko Sokoja da naplatim, ono što bih trebao da naplatim. S te strane mi je krivo što neka velika suma novca je u vazduhu, i neko drugi je uzeo, a moje su zasluge. Ali nemam ništa loše protiv dečka, to je bilo pa prošlo. A što se tiče Lune, ona ima pravo da radi s kim god hoće. i ja uopšte nisam sa Kijom uradio zato što je ona sa Yankom i te fore, nego eto njen menadžemnt tim je odlučio s kim će ona da radi, ja sam donosim odlukem s kim ću ja da radim, tako da apsolutno tu nema nikakvog sukoba, gotivim i Kiju i Lunu – objasnio je Sha i stavio tačku na ovu temu.

Za kraj, vratili smo ga u detinjstvo, i pitali ga da li je ostavario svoj cilj o kojem je maštao kao mali i ko mu je bio idol.

– Što se tiče idola, od domaćih izvođača Gru mi je bio nekako najgotivniji, a opet je i najstariji lik u celoj toj priči. A od stranih izvođača, naravno 2Pac, i dalje su njegove rime neprevaziđene – završio je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz