Pretraži

ISKRENO: Miloš Biković progovorio o roditeljima i bratu Mihajlu

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Miloš Biković, koji se u javnosti ističe svojim talentom i velikim glumačkim priznanjima, nikad nije pričao mnogo o svom privatnom životu.

Popularni glumac odlučio je da ukratko ispriča svoj životni put i spomenuo je roditelje, koji su se više puta razilazili i mirili.



– Moji su se razveli kada je moj brat imao šest godina – rekao je Biković na početku, a zatim otkrio da su se njegovi roditelji potom ponovo pomirili. 

– Roditelji su se, međutim, kasnije pomirili. Bili su šest meseci zajedno, ali su se potom trajno razišli.

Otac poznatog glumca umro je 2006. godine, a Miloš je za domaće medije otkrio da se mnogo selio po Beogradu zbog rata i nemaštine.

– Tatu i majku sam jedini put video zajedno u svojoj 18. godini – izjavio je on jednom prilikom, pa se osvrnuo na odnos koji ima sa svojim bratom Mihajlom.

Miloš Biković i njegov brat Mihajlo koji je starešina manastira Jovanje, imaju veoma blizak odnos. Kao stariji, Mihajlo je uvek nastojao da zaštiti Miloša, a o njihovom odnosu ranije je govorio…

– Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: "Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene". Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav – rekao je svojevremeno njegov brat Mihajlo dok je Miloš objasnio da bez obzira što je Mihajlo iguman, s njim priča kao s bratom.

– Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: "Razmisliću o tvojim rečima" – ispričao je Miloš u intervjuu za rusko izdanje magazina „Esquir". 

Miloš Biković koji je već izgradio glumačko ime u Rusiji, rado se vraća u Srbiju jer voli da radi u svojoj zemlji iako je veoma uspešan i šire…

– U Rusiji se osećam kao u drugoj kući, ali u Srbiju se vraćam da radim jer me vuče da radim u svojoj zemlji. Ponikao sam u ovoj kulturi i želim da radim u svojoj zemlji. Inače, iz nekih drugih razloga, pa i finansijskih, nemam potrebe za tim, ja mogu da radim samo u Rusiji jer je veće tržište. Ali želim da radim i u Srbiji – objasnio je glumac.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz