Pretraži

IRINA ŠAJK JOŠ JEDNOM POTVRDILA DA JE KRALJICA STILA: Manekenka snimljena u trendi izdanju koje je privuklo sve poglede (FOTO)

Showbiz
0
Irina Šajk
Foto: Instagram printscreen/irinashayk

Irina Šajk, ruska modna ikona i manekenka, izdominirala je na ulicama Njujorka u kombinaciji za šetnju koja je mešavina elegancije i udobnosti.

Prelepu manekenku navikli smo da viđamo na modnim pistama u najglamuroznijim odevnim kombinacijama najpoznatijih kreatora, međutim manenka je takođe i zvezda street style stila i dominira u svakodnevnim kombinacijama.

Nekada su njene kombinacije za šetnju jednostavne i obuhvataju samo duks i farmerke, a nekada su sasvim neobične i nesvakidašnje. Ono što je sigurno kada je ova manekenka u pitanju jeste da ćemo je uvek videti u kombinaciji koja zaustavlja dah.

Tako je pre nekoliko dana ova lepotica viđena na ulicama Njujorka dok je bila u kupovini sa ćerkom, a njena kombinacija svima je privukla pažnju.

Irina Šajk
Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za ovu šetnju manekenka je odabrala tamnu rolka-haljinu, a preko nje je imala plavi blejzer koji je prekrio hačjinu. Ovu kombinaciju manekenka je ukombinovala sa sandalama sa nižom potpeticom koje podsećaju na plesne cipele i sa torbicom u istoj boji. Malo tajnovitosti i intrigantnosti ovoj kombinaciji su doprinele crne naočare i njena kosa koju je vezala u pletenicu.

Ova kombinacija koja predstavlja pravi spoj elegancije i udobnosti svakako je privukla poglede i oduševljenja mnogih.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz