Pretraži

IPAK SU U VEZI? Voyage i Đina Džinović uhvaćeni na romantičnoj večeri, pao i poljubac

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/voyage.mp3; Instagram/djinadzinovic

Iako je Đina nedavno istakla da su ona i Voyage kao "bata i seka" i da ima dečka, a on na našoj anketi glasao da nije u vezi sa influenserkom, očigledno je da su stvari ipak malo drugačije.



Naime, na društvenim mrežama širi se snimak na kojem su fanovi  uproredili njihove obajve na Instagrmu, te "sklopili kockice" da se oni nalaze na istom mestu u isto vreme, a Đina je čak i otvoreno podelila nekoliko storija na kojima je pokazala kako provode vreme zajedno.

Uz to, paparaco Kurira je uslikao Vojaža i Đinu na romantičnoj večeri u jednom restoranu na Gardošu.

Kako navodi izvor sa lica mesta, Mihajlo i Đina su sve vreme navodno bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci.

– Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom – kaže izvor za navedeni list.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz